Skip to main content

Wild Witches gokkast

De Wild Witches gokkast staat geheel in het teken staat van de heksen. Zo zijn er verschillende symbolen van heksen karakters en ingrediënten om een toverdrankje te maken. Het is de bedoeling bij deze gokkast om de ingrediënten voor het toverdrankje te verzamelen. Als je drie dezelfde ingrediënten op één winstlijn hebt dan win je een aantal munten. Afhankelijk natuurlijk van welke combinatie je verzamelt hebt.

Inzetmogelijkheden

Wild Witches heeft in totaal twintig winstlijnen waarop je muntjes kan inzetten. Aan de zijkanten van het spel zie je verschillende nummers staan. Deze nummers staan voor de verschillende winstlijnen. Als je met je muis over deze nummers heen gaat dan zie je voor welke winstlijn het nummer staat. Vervolgens kan je met een paar keer klikken op de button inzetlijnen selecteren op hoeveel winstlijnen je wilt inzetten. Zo bepaal je zelf hoeveel kans je hebt om muntjes te winnen.

Inzetwaarde

De waarde van de speelmunten bepaal je ook helemaal zelf. Bij muntwaarde bepaal je de waarde van de munten. Door hier op te klikken kan je de waarde veranderen. Je hebt de keuze uit de volgende munt waardes: € 0,01, € 0,02, € 0,05, € 0,10, € 0,20, € 0,50 en € 1,00. Wild Witches is één van de weinige gokkasten waarbij je ook € 1,00 kan inzetten.

Winstlijnen

Nu je de waarde hebt bepaald van de muntjes kan je ook bepalen Wild Witches Symbolhoeveel muntjes je per winstlijn inzet. Door op inzet niveau te klikken verander het niveau vanaf 1 tot maximaal niveau 4. Bij niveau 1 wordt er één muntje per winstlijn gezet. Bij het maximale niveau namelijk niveau 4 worden er vier muntjes per winstlijn neergezet. Zo heb je bij de Wild Witches gokkast als je op alle winstlijnen wet de keuze om minimaal € 0,20 per ronde in te zetten en maximaal € 80. De € 80 is op basis van niveau 4 en € 1,00 inzet per winstlijn. Als je maximaal wilt inzetten dan kan je ook gelijk klikken op max. inzet.

Symbolen

De symbolen bij de Wild Witches gokkast staan allemaal in het teken van magie. Zo zijn er ingrediënten symbolen voor een toverdrank en is er een rat. De ingrediënten en de rat zijn allemaal het minste waard. Maar iedere munt die je wint is natuurlijk meegenomen. Het loont het meeste om de Wild Witches te verzamelen. In totaal zijn er zes verschillende heksen met ieder een eigen kleur. De gele heks is het minste aantal muntjes waard bij vijf op een rij is deze 200 munten waard. De heks met het toverboek is het meeste aantal muntjes waard. Namelijk 750 muntjes als er vijf heksen op één rij staan. Deze winst kan je vervolgens weer verdubbelen met een Wild symbool.

Speciale Symbolen

Wild Witches heeft naast de standaard symbolen verschillende speciale symbolen. Deze speciale symbolen geven je winstlijnen extra waarde en leveren je vaak iets op.

Een speciaal symbool bij Wild Witches is het Wild symbool. Dit is een boek met een doodshoofd waarop het woord Wild staat. Het wild symbool kan worden gezien als een soort joker. Ze vervangen de symbolen die je mist om een winnende combinatie te maken. Als je op een winstlijn bijvoorbeeld één heks symbool mist en je er wel al twee hebt, en een wild symbool dan win je als nog. Het leuke is dat je munten ook nog eens een keer verdubbeld worden met een wild symbool.

Wild Witches

Wild symbolen

Naast de standaard Wild symbool heb je ook nog een Witchy Wild symbool. Deze ziet er hetzelfde uit als een standaard Wild symbool. Alleen verschijnt een Witchy Wild symbool alleen op de derde rol van Wild Witches. Daarnaast heeft het Witchy Wild symbool hetzelfde effect als de standaard Wild symbool. Het voordeel van het Witchy Wild symbool is dat het niet alleen een joker is, maar de winst van je combinatie wordt ook nog eens vier keer verdubbeld.

Scatters

De Wild Witches gokkast heeft ook een scatter symbool. Een scatter symbool activeert gratis spins waarmee je gratis extra munten kan verdienen. Het is de bedoeling dat je drie scatter symbolen op een winstlijn krijgt en in ruil daarvoor krijg je 10 gratis spins. Als je maar twee scatter symbolen op een winstlijn hebt dan wordt je winst verdubbeld. Hoe meer scatter symbolen je op een winstlijn verzameld hoe meer gratis spins je ontvangt. Bij vijf scatter symbolen op een winstlijn ontvang je standaard 500 munten en 30 free spins. Het scatter symbool van Wild Witches ziet er uit als een heksenketel die aan het koken is.

Wild Witches is alles bij elkaar een leuke gokkast waarbij je veel plezier kan beleven. Je bepaald zelf wat je inzet en hoeveel je inzet waardoor je alles altijd in de hand hebt. Voor de rest kan je genieten van een prachtige setting en een hoop spelplezier bij de Wild Witches gokkast. Gewoon uitproberen dus!