Skip to main content

Super lucky Frog gokkast

Super Lucky Frog is door de meeste online casino’s verwijderd.

De Super Lucky Frog is een fantasie rijke gokkast waarbij het draait om verschillende magische figuurtjes. De Super Lucky Frog gokkast bestaat uit vijf rollen met in totaal vijfentwintig winlijnen. De bedoeling is dat je geld inzet op de verschillende winlijnen. Als jou regel een winnende combinatie heeft dan win je een geldbedrag. Winnende combinaties zijn op een lijn minimaal drie dezelfde poppetjes, maar dan ook nog eens de lijn die jij geselecteerd hebt en op ingezet hebt.

Aan de zijkanten van het spel worden verschillende nummers weergeven. Dit zijn de zogenaamde regels of lijnen bij Super Lucky Frog. Als je met je muis langs de verschillende nummers gaat dan zie je precies wat als lijn wordt gezien. Er wordt een streep getrokken langs de verschillende rollen.

InzetmogelijkhedenSuper Lucky Frog Symbol

Je speelt bij de Super Lucky Frog gokkast met zogenoemde speelmunten. Je kan per lijn één tot vier munten inzetten. Je kan dit maximaal op vijfentwintig lijnen inzetten. Als je op alle lijnen inzet dan zet je in totaal honderd munten in. De minimale inzet per ronde bij Super Lucky Frog is één munt en inzetten op minimaal één lijn. Je bepaald zelf de waarde van de munten die je inzet bij Super Lucky Frog. Hierbij kan je al beginnen met € 0,01, de maximale waarde per munt is € 0,20.

Super Lucky Frog werkt met zogenoemde inzetniveaus. Je bepaald zelf wat je inzetniveau is. Als je inzetniveau op twee staat dan zet je per lijn twee munten in. Als je inzetniveau op vijf staat dan zet je vijf munten per geselecteerde lijn in. Als je gelijk je niveau op vijf wilt hebben dan klik je op max. inzet.

Je kan natuurlijk geld inzetten op verschillende winlijnen en hopen dat je hier op prijs hebt. Het kan dan voorkomen dat je prijs hebt op meerdere lijnen. De lijn die het meeste aantal munten waard is wordt in dit geval de totaal prijs. Soms kan dit wel tien keer je inzet zijn waardoor je meteen een leuk bedrag kan winnen bij de Super Lucky Frog gokkast.

Free Spins met Vermenigvuldiger

Het is ook mogelijk dat je bij Super Lucky Frog free spins wint. Zodra je free spins gewonnen hebt verschijnt de knop Start Free Spins in beeld. Zodra je op start geklikt hebt dan neemt hij de ingezeten lijnen van ervoor over. Vervolgens spint de machine soms wel tien keer achter elkaar. Alle winst hier uit wordt bij elkaar opgeteld en na de free spins uitgekeerd. De totale winst wordt ook nog eens drie keer verdubbeld, waardoor er uiteindelijk een extra hoog bedrag uit komt.

Als je tijdens het spelen van Free Spins nog een keer Free Spins wint dan worden deze niet meegeteld. Je maakt ook geen kans op de jackpot bij Free Spins. Je krijgt een Free Spins spel cadeau als je minimaal drie zogenoemde scatter symbolen krijgt, op een van de door jou ingezeten lijnen. Een scatter symbool bij Super Lucky Frog is een elfje met een toverstaf onder dit elfje staat duidelijk Scatter.

Super Lucky Frog

Jackpot Spel, draai jezelf rijk

Bij de Super Lucky Frog gokkast is er ook een zogenoemde jackpot spel. Als je op een inzetlijn drie of meer bonussymbolen hebt staan, dan krijg je het bonusspel. Bij het bonusspel krijg je een groot rad te zien met een kikker. Vervolgens klik je op draaien, boven in krijg je de winst van je draai te zien. Op dit bord zie je een munt, froggy, lucky en super staan. De namen froggy, lucky en super staan voor de verschillende jackpots die bovenaan staan. Als het rad hier op eindigt dan ontvang je de jackpot. Rechts boven in staat de munt, deze munt veranderd steeds van bedrag.

Als het rad eindigt op de munt dan ontvang je het bedrag wat er op dat moment op staat. Dit kunnen 25, 50, 75 of 100 munten zijn die je wint. De waarde van de munten is afhankelijk van wat de waarde is die jij hebt ingesteld per punt. De jackpot is een progressieve jackpot. Dit betekend dat de waarde van de jackpot altijd stijgt tot dat deze wordt uitgekeerd. Een deel van de inzet van iedere speler bij Super Lucky Frog wordt ingezet om de jackpot te verhogen.

Je kan de Super Lucky Frog gokkast eerst gratis uitproberen voordat je echt geld gaat inzetten. Je krijgt van in het spel € 5.000 aan gratis speelgeld. Als je voor het echte geld gaat spelen dan dien je eerst een account aan te maken. Vervolgens kan je op dit account je speelgeld storten. Dit kan met bekende betaalmethodes waaronder o.a. iDeal hoort. Als je jou gewonnen geld wilt laten uitbetalen dan ontvang je dit geld meestal binnen vijf werkdagen op je bankrekening. Ontdek daarom nu direct het speelplezier van Super Lucky Frog, en bespeel deze leuke video gokkast.