Skip to main content

Safari Madness gokkast

De Safari Madness gokkast is een klassieke fruitmachine met als thema een safari park. Hierdoor kom je tijdens het spelen van Safari Madness verschillende wilde dieren tegen. Waaronder een cheeta, krokodil, en een nijlpaard. Natuurlijk kom je ook verschillende safari voorwerpen tegen waaronder bijvoorbeeld een jeep. Hierdoor kom je bij de Safari Madness gokkast helemaal in de sfeer van een echt safari.

De Safari Madness gokkast speel je met negen rollen net als bij Lucky 8 Line. In totaal heb je acht winstlijnen waarop je geld kan inzetten. Het doel van Safari Madness is net als bij de andere slots games om een winnende combinatie te maken op één winstlijn. Als je een winnende combinatie maakt dan ontvang je direct de winst op de Safari Madness gokkast. Het komt ook wel eens voor dat je meerdere winnende combinaties maakt. In dit geval worden alle winnende combinaties bij elkaar opgeteld en uitgekeerd. Je kan bij Safari Madness winnen door een winnende combinatie te maken op één van de drie horizontale lijnen, drie verticale lijnen of één van de twee diagonale lijnen.

Winnende combinaties zijn het meeste waard als je drie dezelfde symbolen op één winstlijn hebt. Bij het antilopen symbool heb je al vanaf één antilopen een winnende combinatie. Dit is de enige uitzondering bij Safari Madness. Meestal heb je er drie nodig en afhankelijk van welke drie symbolen je hebt krijg je een winst toebedeeld. Zo ontvang je als je drie safari leiders op één winstlijn hebt maar liefst vierhonderd keer je inzet terug. Natuurlijk zijn deze symbolen wel zeldzamer dan de olifant waarbij je tien keer je inzet terug krijgt.

Inzetmogelijkheden

Bij de Safari Madness gokkast heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen op hoeveel winstlijnen je geld inzet. Dit kan op minimaal één lijn en op maximaal acht lijnen. Als je op acht lijnen inzet dan loop je nooit tegen het probleem aan dat je net een winnende combinatie hebt op een lijn waarbij je geen geld hebt ingezet. Je ontvangt dan namelijk helemaal niks ondanks dat je een winnende combinatie hebt. Als je bijvoorbeeld maar op vijf winstlijnen één munt wilt inzetten dan kan je het beste de knop één lijn gebruiken. Je klikt namelijk net zo lang op de knop tot dat jij het aantal lijnen hebt waarop je geld wilt inzetten. Als je op de knop klikt dan zie je ook direct welke lijnen hierbij horen.

Als je weer opnieuw een selectie wilt maken dan druk je op inzet wissen. Als je gewoon op alle lijnen geld wilt inzetten dan kan je beter op de knop alle lijnen klikken. Dit is namelijk een stuk sneller dan blijven klikken. De Safari Madness gokkast geeft je ook de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel munten je per winstlijn in wilt zetten. Als je bijvoorbeeld op lijn één en lijn twee in totaal twee munten in wilt zetten dan klik je tot er in beeld staat dat je op tien lijnen geld hebt ingezet. Het voordeel van meerdere munten per winstlijn is dat je winst ook verdubbeld wordt als je op winstlijn één en winstlijn twee een winnende combinatie hebt.

Je kan natuurlijk ook gewoon op alle lijnen twee munten inzetten. Je klikt in dit geval op de knop alle lijnen twee keer. In beeld komt vervolgens te staan dat je op achttien lijnen geld hebt ingezet. Je kan maximaal op 64 lijnen inzetten bij de Safari Madness gokkast. Je zet dan maximaal acht munten in per winstlijn. Zodra je één winnende combinatie hebt behaald dan wordt je winst acht keer vermenigvuldigt.

safari madness

Winlijnen

Safari Madness heeft ook de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel een speelmuntje nu precies waard is. Helemaal rechts onderin zie je een munt van € 0,10 staan en een munt van € 0,20 staan. Dit is de waarde die je aan de muntjes kan toekennen. Door op de munt te klikken verander je de waarde van de muntjes. Je kan dus al voor € 0,10 per draai meespelen. De maximale inzet met € 0,10 is hierdoor € 6,40 en met € 0,20 is dit € 12,80 per draai. Het voordeel van het kiezen voor een ander muntsoort is dat je winst ook hoger is. Zo kan je bij een winnende combinatie met de krokodil of olifant maarliefst € 128 winnen. Dit zijn natuurlijk bedragen die je uitdagen om op de Safari Madness gokkast te spelen.

Als je besluit om met alle winstlijnen te spelen dan kom je soms in absurde situaties terecht. Zo kan het voorkomen dat je over je hele scherm acht safari begeleiders ziet. Als je dit voor elkaar krijgt dan wordt je inzet duizend keer uitbetaald. Dit betekend dat je met een maximale inzet van € 0,20 in één klap € 12.800 verdient. Een goede motivatie dus om volledig in te zetten bij Safari Madness.

Safari Madness is een spannende slots game met uitdagende combinaties die je gewoon een keer gespeeld moet hebben.