Skip to main content

Red Dog Progressief

Red Dog Progressief is een kaartspel dat één op één wordt gespeeld met de dealer. Bij Red Dog wordt er gespeeld met één kaartset van 52 kaarten. Deze kaarten worden iedere ronde geschud zodat er altijd gelijke kansen zijn tijdens het spelen van Red Dog.

Het Spel Red Dog Progresive – Hoe werkt het?

Voor iedere speelronde worden er door de dealer drie kaarten getrokken. Twee kaarten zijn open kaarten en de middelste kaart is gesloten. Bovenaan het spel zie je een zogenoemde spread staan. Deze geeft aan hoeveel kaarten er tussen de twee kaarten inzetten die de middelste kaart kunnen zijn. Als je bijvoorbeeld één kaart met een 2 hebt en één kaart met een 6 dan wordt er een Red Dog munt neergelegd op de 3. Het is de bedoeling dat de kaart die omgedraaid is binnen de zogenoemde spread valt.

Als we het voorbeeld weer nemen van de 2 en de 6 dan is de spread 3. Dit betekend dat de omgedraaide kaart een 3,4 of 5 moet zijn. Als je verwacht dat je veel kans maakt dat de kaart die omgedraaid is binnen de spread ligt dan kan je de inzet verhogen. Maar als je gewoon wilt weten wat de kaart onder de spread is dan druk je gewoon op inzetten. Het is bij Red Dog dus niet mogelijk om te stoppen als je het vooruitzicht hopeloos vindt. Als de kaart buiten de zogenoemde spread valt. Dus bij het inzetten is de volgende regel geldig, hoe hoger de spread, hoe hoger de kans dat je wint. Het is dus aan jou om te bepalen wanneer je jouw inzet verhoogt en wanneer niet.

Progressief – Pas de instellingen aan

Zoals de naam het al zegt is Red Dog Progressief een online casino spel waarbij je progressief kan spelen. Dit kan je selecteren bij de spelinstellingen. Bij progressief heb je de mogelijkheid om de winsten die je hebt gewonnen in te zetten bij de volgende ronde. Hierdoor kan je jouw winst nogmaals verdubbelen en extra geld winnen. Uiteraard is het ook mogelijk om je winst te verliezen dit is dus de gok die je neemt. Je kan elke ronde weer besluiten om je hele winst in te zetten. Als je er genoeg van hebt dan pak je jouw winstmunten gewoon weer terug van de ante plek. Red Dog Progressief heeft wel een zogenoemde maximale winst. Als je dit bereikt hebt dan wordt je totale winst aan het einde van de ronde als je gewonnen hebt automatisch uitbetaald. Je kan dan niet nogmaals jouw winst inzetten omdat je dan teveel zou winnen.

Inzetten tot 100 EUR per spel

De minimale inzet bij Red Dog Progressief is € 1 en de maximale inzet bij Red Dog Progressief is maarliefst € 100. Helemaal rechts onderaan zie je de verschillende fiches staan die je kan inzetten. Deze zijn beschikbaar in € 1, € 5, € 10 en € 100. Door het fiche aan te klikken kan je het fiche op de inzetplek leggen. De inzetplek op de tafel bij Red Dog Progressief is de Ante plek. Zodra je hebt ingezet kan je beginnen met spelen. Zodra de kaarten gedeeld zijn en je denkt een goede kans te maken dan kan je de inzet verhogen. Dit doe je door op de knop verhogen te klikken. De inzet die je op de Ante plek had neergelegd wordt vervolgens verdubbeld. Hierdoor maak je extra veel kans op veel geld. Maar je kan natuurlijk ook extra veel geld verliezen. Dit is de gok die je neemt bij Red Dog Progressief. Als het spel vervolgens is afgelopen dan kan je ervoor kiezen om hetzelfde bedrag in te zetten. Je klikt dan op de knop zelfde inzet en het spel gaat weer door.

Winnen bij Red Dog Progressief

Hoeveel je nu precies kan winnen bij Red Dog Progressief is afhankelijk van jouw kaarten en de spread. De hoogste uitbetaling bij de spread is als je de gok durft te nemen bij een spread van maarliefst 1. De kans is hierdoor klein dat je wint en daardoor is de uitbetaling hoog. Je ontvangt namelijk bij een spread van 1 maarliefst vijf keer je inzet terug. Vervolgens bouwt dit langzaam af tot een spread van 4+. Bij iedere spread vanaf 4 ontvang je alleen je inzet terug en win je of verlies je niks. Als de twee kaarten die getrokken zijn al een paar zijn dan ontvang je direct je inzet terug. Het is dan vaak niet meer belangrijk wat de derde kaart is. Als je opeenvolgende kaarten hebt samen met de derde kaart dan ontvang je ook je inzet terug. De hoogste winst die je kan behalen bij Red Dog Progressief is elf keer je inzet terug. Dit behaal je door een combinatie te maken van three of a kind. Als je al twee kaarten van hetzelfde kaartsoort hebt dan is het vaak slim om je inzet te verhogen. Om zo nog meer kans te maken op de hoofdprijs bij Red Dog Progressief.

Red Dog