Skip to main content

Oasis Poker Pro

Oasis Poker is een populair poker spel waarbij je speelt tegen het huis. Je speelt hier dus niet aan een tafel met verschillende poker spelers maar je speelt één op één tegen de dealer. Bij Oasis Poker wordt er gespeeld met een set van 52 kaarten die iedere ronde opnieuw geschud wordt. Zodat de kansen voor de speler bij iedere ronde even hoog zijn. De bedoeling is dat je een zo hoog mogelijke kaartencombinatie krijgt met in totaal vijf kaarten.

Werking van Oasis Poker

De inzet bij Oasis Poker Pro wordt de Ante genoemd. Helemaal rechts onderin zie je vier soorten fiches. Je ziet één fiche met een kruisje en fiches met € 0,10, € 0,50 en € 1,00. Zodra je geld gaat inzetten sleep je de fiches richting de Ante plek op de tafel. Onderin komt precies te staan wat je totale inzet bij elkaar is. Het fiche met het kruisje kan je gebruiken om fiches weg te halen. Je plaatst het fiche met het kruisje op de fiches die je weg wilt halen. De fiches verdwijnen daarna direct van het scherm.

Inzetten vanaf 10 eurocent

Je bepaald zelf hoeveel geld je inzet zodra je begint met spelen. Het is belangrijk dat je rekening houdt dat je de mogelijkheid hebt om later je inzet nog een paar keer in te zetten of te verdubbelen. Zet dus niet meteen een te groot bedrag in bij je eerste inzet bij Oasis Poker Pro. Uiteraard is het wel de regel dat hoe meer je inzet, hoe meer je kan winnen maar ook verliezen. Vooral voor beginnende spelers is het slimste om te beginnen met een lage inzet. Dit kan al € 0,10 zijn om te beginnen.

Stap 1: Kaarten delen

Zodra je klaar bent met inzetten klik je op delen. De dealer verdeelt in totaal tien kaarten, jij ontvangt zelf vijf kaarten en de dealer ontvangt vijf kaarten. Jouw kaarten bestaan uit vijf open kaarten waardoor je direct ziet welke kaarten je hebt. De dealer zelf ontvangt één openkaart en vier gesloten kaarten. Aan de rechterkant wordt weergeven als je een combinatie hebt aan kaarten. De combinaties bij Oasis Poker Pro zijn hetzelfde als bij normaal poker. Hierbij kan je denken aan de klassieke combinaties als een paar, twee paar, three of a kind, straight, flush, full house, four of a kind, straight flush en royal flush.

Oasis Poker Professional

Stap 2: Kaarten ruilen (indien nodig)

Als je kaarten ziet die je niet kan gebruiken dan kan je deze ruilen tegen betaling. In totaal kan je maximaal vier kaarten ruilen of het gewoon opgeven. Bij één kaart moet je 1x je ante betalen, bij twee kaarten moet je 2x je ante betalen etc. Je kan de kaarten ruilen door de kaarten die je niet meer wilt aan te klikken. De ante die je moet betalen wordt automatisch in het vakje draw cost gelegd. Let er wel op dat je zeker weet of je deze keuze maakt. Je hebt namelijk maar één keer de kans om kaarten te ruilen. Vervolgens krijg je nieuwe kaarten te zien inclusief de kaarten die je geruild hebt.

Stap 3: Showdown – Laat je kaarten zien

Nu breekt de beroemde showdown ronde aan van Oasis Poker Pro. Je ziet nu precies welke kaarten je hebt en de eerste kaart van de dealer. Het is jouw keuze of het genoeg is voor de winst of niet. Als je denkt dat het genoeg is dan druk je op inzetten. Je zet dan twee keer het bedrag in dat je in de eerste ronde hebt ingezet. De dealer draait net als jij zijn kaarten om. Als jouw kaarten combinatie het hoogste is dan ontvang jij het geld dat de dealer heeft ingezet in alle speelrondes.

Als de dealer zijn combinatie het hoogste is dan ontvangt de dealer het geld van jouw. Het kan ook zijn dat de dealer voor een draw kiest. Je ontvangt dan minder geld en de dealer maakt ook geen kans op jouw geld. Je wint dan namelijk automatisch van de dealer. Als je zelf voor een draw kiest dan ben je wel jouw inzet kwijt maar je hoeft niet nog één keer je eerste inzet dubbel in te zetten. Hierdoor bespaar je risico’s zodat je niet nog meer geld verliest. Het slimste is om dit te doen als je hele slechte kaarten hebt.

Als jij gewonnen hebt dan komt er groot in beeld te staan dat de player gewonnen heeft. Daaronder komt ook nog eens het bedrag te staan wat je gewonnen hebt. Helemaal onderaan staat het bedrag dat je hebt ingelegd. Zo kan je precies zien wat je winst is die je gemaakt hebt. Oasis Poker Pro is een online poker spel dat iedereen kan spelen. Vooral doordat Oasis Poker Pro zelf aangeeft dat je een juiste kaarten combinatie hebt. Uiteraard neem je zelf de gok of dit genoeg is of niet. Al snel zal je doorhebben wat genoeg is en wat niet en behaal je al snel winst tijdens een potje Oasis Poker Pro.