Skip to main content

Mega Joker gokkast

Niet geschikt voor iPad / Mobiele spelers.

Mega Joker is een online gokkast die je helemaal in de sfeer brengt van een echt casino. De makers van de Mega Joker gokkast hebben namelijk hun best gedaan om Mega Joker zo realistisch mogelijk na te maken. Mega Joker werkt net als de videoslot machines met munten. Je speelt als basis met twee keer drie rollen. Je ziet drie rollen boven en drie rollen beneden. In totaal zijn er vijf winstlijnen maar hier wordt niet apart op ingezet zoals je gewend bent bij de videoslot machines.

Inzetmogelijkheden op de Mega Joker

De Mega Joker gokkast heeft geen uitgebreide keuzemogelijkheden op het gebied van inzetten. Zoals al eerder gezegd is kan je niet apart inzetten op winstlijnen. Je zet dus bij Mega Joker altijd in op alle winstlijnen of op maar één winstlijn. Mega Joker werkt met twee speel niveaus op het gebied van geld. Niveau één staat voor een enkele inzet en niveau twee staat voor een dubbele inzet. Je zet bij Mega Joker niet in met muntjes maar met bedragen. Je hebt de keuze uit twee bedragen en hier op kan je vervolgens nog een ander niveau kiezen. Zo kan je kiezen of je € 1 inzet of € 10 inzet. Er is geen middenweg of een lager bedrag mogelijk. Je kan wel een hoger bedrag inzetten bij Mega Joker. Door op niveau 2 te klikken wordt het bedrag verdubbeld. Hierdoor kan je bij de Mega Joker gokkast maximaal € 20 inzetten per ronde. Het bedrag kan je veranderen door op de knop inzetten te klikken. Je ziet dan het bedrag op de gokkast veranderen.

Het bedrag dat je kiest bepaald ook meteen of je meedoet met maar één winstlijn of met alle winstlijnen. Als je met € 1 speelt dan wordt alleen winstlijn 1 geactiveerd. Als je € 10 inzet dan speel je mee met alle vijf de winstlijnen.

Winnen met Mega Joker

Bij de Mega Joker gokkast draait het om drie dezelfde iconen op één rij te krijgen. Dit gaat voornamelijk om de horizontale lijn. De score die je krijgt is afhankelijk van de icoontjes die je op één rij krijgt. Zodra je een winst behaald hebt dan heb je een keuze. Je kan de winst laten uitbetalen door op innen te drukken. Maar je hebt ook de mogelijkheid om een bonus spel te spelen. Doormiddel van dit bonus spel heb je de mogelijkheid om je winst te verdubbelen.

Supermeter met Verdubbelaar

Mega JokerDe winst kan je verdubbelen door in plaats van innen op draaien te drukken. Het nadeel is dat je ook de kans loopt de winst die je behaald hebt te verliezen. Het verdubbelen van
de winst wordt de supermeter modus van het spel genoemd. Deze verdubbelaar kan je alleen behalen als je op alle lijnen geld inzet. Bij de € 1 inzet is het helaas niet mogelijk om de supermeter modus te spelen. Aan de zijkant van de supermeter modus kan je precies zien wat je kan winnen als je wel een ronde hier durft te gokken. Zo maak je zelfs kans op 2000 muntjes wat gelijk staat aan minimaal € 20.000. Het is dus misschien een gok om deze supermeter modus te spelen, maar het levert je ook ontzettend veel geld op als je wint. Het minimale bedrag dat je kan winnen bij de supermeter modus is maar liefst € 200. Uiteraard heeft Mega Joker altijd het recht om dit weer aan te passen of te veranderen.

Symbolen van Mega Joker

De Mega Joker gokkast kan worden vergeleken met een ouderwetse fruitmachine. Veel symbolen die je hiervan kent komen hier in terug. De symbolen met de laagste waarde in Mega Joker zijn de bessen en citroenen. Als je de bessen of de citroenen op één winstlijn hebt staan dan win je € 10. Als je op niveau twee speelt dan ontvang je natuurlijk het dubbele. Na deze symbolen krijg je de meloen deze is maar liefst € 40 waard als je wint. Na de meloen komen de klokken. De klokken zijn een heel mooi bedrag waard namelijk maar liefst € 100.

Als je op niveau twee speelt dan ontvang je maarliefst € 200. Een leuke motivatie natuurlijk als je die wint! Daarna komt het symbool met de hoogste waarde. Namelijk het schatkistje, zoals de naam het al zegt zit deze vol met munten. Je wint namelijk maarliefst € 200 en op niveau twee verdien je € 2000. Uiteraard kunnen deze bedragen worden veranderd maar aan de zijkant van de machine vindt je de actuele prijzen. Als laatste symbool is er nog de joker. De joker is een speciaal symbool hier wordt als er een rij is ook nog gekeken hoeveel jokers je naast de rij hebt. Dit wordt allemaal opgeteld en vervolgens kan je prijs oplopen van € 10 tot € 200.

Mega Joker is een echte klassieke fruitmachine. De hoge prijzen die je eenvoudig kan winnen bij Mega Joker geven je vervolgens nog meer motivatie om het te spelen. Probeer het daarom gewoon uit en haal er uit wat er in zit!