Skip to main content

Live Blackjack

Blackjack wordt in de volksmond ook wel eens eenentwintigen genoemd. Het is de bedoeling dat je meer punten behaald dan de dealer en zo te winnen. Als je meer dan eenentwintig punten haalt dan ben je bij Blackjack automatisch af hierdoor mag je maar maximaal eenentwintig punten halen. Het leuke van Live Blackjack is dat je de dealer dit keer ook echt ziet. Je ziet hem de kaarten schudden en verdelen onder de spelers. De kaarten worden door de dealer handmatig geschud waardoor er geen fraude kan ontstaan. De dealer zal aan elke speler vragen of hij de kaarten wilt verdelen. Als geen enkele speler dit wilt dan doet de dealer dit zelf.

De Puntentelling – zelfde als flash blackjack

Het is dus de bedoeling om zoveel mogelijk punten te krijgen. De kaarten met de cijfers 2 tot 10 krijgen de waarde die op de kaart staat. Kaarten met een afbeelding dus een boer, vrouw of koning krijgen 10 punten toegekend. De Aas krijgt de waarde van één of elf punten. De Aas krijgt elf punten als jij een zogenaamde blackjack combinatie hebt. Je krijgt een blackjack combinatie als je een Aas hebt en één kaart met een afbeelding. Je hebt dan namelijk in twee kaarten eenentwintig punten. Je wint dan automatisch tenzij de dealer ook een blackjack heeft dan is het een gelijkspel. Als je een blackjack hebt dan win je 1,5 keer jouw inzet.

Het Live Blackjack spel

Zodra de dealer de kaarten besluit te delen of een speler dan krijgt iedereen twee kaarten. De kaarten van de spelers zijn allemaal open kaarten hierdoor heb je een overzicht wat voor kaarten iedereen heeft. Maar de dealer heeft één kaart open en één kaart gesloten. Zo weet je niet precies wat voor kaarten hij heeft. Als een speler niet tevreden is met de kaarten die hij heeft dan kan de speler op kaart klikken. De speler ontvangt vervolgens een extra kaart maar hier zitten risico’s aan. Zo kan je een zogenaamde bust krijgen dit wil zeggen dat je een hoger aantal hebt dan eenentwintig en zo als nog verliest. Maar het kan ook zijn dat je tegenstander met twee kaarten al eenentwintig punten heeft en daardoor automatisch wint omdat hij met zo weinig mogelijk kaarten tweeëntwintig punten heeft.

Dit zijn de risico’s die je moet nemen, je kan zoveel kaarten erbij pakken als jij wilt. Zodra je besloten hebt dat je tevreden bent met deze kaarten dan klik je op geen kaart. Zodra iedereen dit heeft gedaan dan laat de dealer live zien wat zijn tweede kaart is. De dealer bepaald vervolgens live of hij zelf nog een extra kaart wil. Het totaal van de bank moet minimaal 17 zijn of hoger. De bank kan net als zijn medespelers ook een bust hebben waardoor jij als je meer hebt dan je tegenstanders automatisch wint. Als de bank tevreden is over zijn kaarten dan wordt de winnaar bepaald. De speler wint het verschil dat de kaarten hoger zijn dan zijn tegenstanders. Bijvoorbeeld de bank heeft een bust en jouw tegenstanders hebben niet meer dan tien punten. Als jij vervolgens zeventien punten hebt dan ontvang je zeven keer je inzet. Het kan ook voorkomen dat jouw punten aantal gelijk is met de dealer. Dit wordt een gelijkspel genoemd en je mag jouw inzet houden.

Inzetten plaatsen op live blackjack

Live BlackjackInzetten bij Live Blackjack kan eenvoudig door fiches in de daarvoor bestemde vakjes te leggen. De dealer bij Live Blackjack geeft je een bepaalde tijd om je inzet te bepalen. De tijd zie je bovenaan in het scherm. Als vervolgens iedereen een inzet heeft gedaan dan zie je links bovenaan de dealer de kaarten schudden. Vervolgens verdeeld hij de kaarten zie jij deze kaarten bij jouw op je scherm. De minimale inzet en de maximale inzet kan elke keer weer anders zijn bij Live Blackjack. Deze wordt net als bij de normale online blackjack weergeven in het spel zelf.

Wat maakt Live Blackjack nou zo leuk?

Voornamelijk de interactie met de dealer maakt het spelen van Live Blackjack zo leuk. Alles wat jij aanklikt om te doen zie je de dealer vervolgens op de videobeelden live uitvoeren. Dat het spel echt live is kan je zien aan de televisie naast de dealer. Deze zend beelden uit van cnn waardoor je dit met je eigen televisie kan vergelijken. Het leuke van het spel is ook dat je ziet dat de dealer de kaarten op het scherm ziet verdelen en de kaarten zie je ook direct op jouw scherm. Zodra de uitslag bekend is zoomt de camera ook nog eens in om te laten zien dat het ook echt de kaarten zijn die jij op jouw scherm ziet staan. Deze speciale interactie maakt het extra leuk om Live Blackjack te spelen dan de normale blackjack. Probeer het spel daarom ook gerust een keer uit, en je zal zien dat je direct verkocht bent aan het live casino spelen.