Skip to main content

Joker Wild videopoker

Joker Wild is een online videopoker spel waarbij het draait zoals de naam het al zegt om de felbegeerde joker. Bij videopoker speel je tegen de computer en is het de bedoeling dat je met de kaarten die je krijgt een winnende hand maakt. Bij videopoker wordt er gespeeld met een deck van 53 kaarten in plaats van 52 kaarten. Dit komt doordat er bij Joker Wild één joker is toegevoegd. Joker Wild wordt gespeeld als videopoker spel. Dit betekend dat je niet zoals je gewend bent bij online pokeren aan een tafel zit. Je speelt namelijk samen met de computer tegen de computer. Dit geeft je een nieuwe ervaring in het online pokeren en je leert als beginner hierdoor goed de winnende combinaties kennen. Zodat je deze kan toepassen in de online pokerspellen aan de pokertafels.

Inzetmogelijkheden Joker Wild Poker

Joker Wild heeft in totaal vijf inzetniveaus waarop je kan spelen. Een inzetniveau bij Joker Wild staat voor hoeveel muntjes je per ronde inzet. Zo staat niveau één voor het inzetten van één muntje per ronde. Niveau twee staat voor het inzette van twee muntjes per ronde. Dit loopt uiteindelijk op tot maximaal niveau vijf waarbij je vijf muntjes inzet per ronde. Hoe meer muntjes je inzet per ronde hoe hoger de winst wordt per ronde als je een winnende combinatie hebt. Hoeveel deze winst precies is kan je zien in het tabel bovenaan bij Joker Wild.

Helemaal rechts onderaan kan je bepalen hoeveel geld één muntje nu precies waard is bij Joker Wild. Zo kan je zelf precies bepalen hoeveel geld je wilt inzetten, en bepaal je zelf hoeveel geld je kan winnen per ronde. De minimale waarde per muntje is € 0,05 en de maximale waarde per muntje is € 10,00. Doormiddel van de pijltjes toetsen kan je bepalen wat de waarde precies is.

Joker Wild Logo

Het Spel Joker Wild

De bedoeling van Joker Wild is om een winnende poker combinatie te maken met de kaarten die je van de computer krijgt. De joker speelt hierin een speciale rol. De joker staat namelijk in Joker Wild voor een wild symbool. Dit betekend dat je de joker kan gebruiken om een winnende hand te maken. Dit geeft een extra toevoeging aan het videopoker spel.

Zodra je jouw inzet helemaal hebt ingezet kan je gaan beginnen met spelen. Je drukt op de knop delen en de eerste ronde begint. De kaarten worden door de computer gedeeld en je krijgt vijf verschillende kaarten te zien. Als de computer al een winnende combinatie ziet dan worden deze kaarten automatisch geselecteerd. Als de computer deze niet ziet dan kan je zelf kijken of je een combinatie ziet. Soms mis je twee kaarten en kan je de gok nemen om de kaarten die je wel al hebt vast te zetten. Dit doe je door op de knop hold onder de kaarten te klikken. Als je jouw kaarten selectie gemaakt hebt dan klik je vervolgens nog een keer op trekken. In beeld komt te staan of je een winnende combinatie hebt met de nieuwe kaarten die erbij zijn gekomen en zo niet dan komt er niks in beeld te staan. Als je een winnende combinatie hebt gehaald dan staat er helemaal onderaan hoeveel geld je hebt ingezet en hoeveel geld je hebt gewonnen.

Winst verdubbelen

Zodra je een winnende combinatie hebt gemaakt heb je de keuze of je het geld wilt innen of je nog een extra gokje wilt wagen. Een extra gokje neem je door op de knop gamble te klikken. Doormiddel van gamble kan je ervoor zorgen dat je winst wordt verdubbeld. Je kan twee verschillende spellen spelen om je winst te verdubbelen. Zo kan je kies de kaartkleur of kies het kaartsoort spelen. Bij kies de kaartkleur wordt je winst verdubbeld en bij kies het kaartsoort wordt je winst een paar keer verdubbeld. Maar als je het fout hebt dan verlies je alles, heb je het toch helemaal goed geraden dan kan je kiezen om je hele winst nog een keer te verdubbelen. Zo maak je kans op gigantische prijzen. Uiteraard moet je wel bepalen of jouw winst wel de gok waard is. Als je al veel geld hebt gewonnen dan is er natuurlijk een kans dat je alles kwijt raakt.

Wild Joker is een traditioneel online videopoker spel met toevoeging van de joker. De winnende combinaties die je bij Wild Poker maakt zijn hetzelfde als dat je al gewend bent bij de traditionele poker. Alleen kan je nu natuurlijk je hand compleet maken met de joker als je de joker tegen komt in het spel. Wild Joker is zeker weten een snel spel en een spel dat ook de beginnende online pokerspeler snel kan oppakken. Je leert namelijk al snel door dit spel te spelen wat de winnende combinaties precies zijn. Wild Poker is daarom een must voor iedere liefhebber van online poker voor zowel beginners als gevorderden.