Skip to main content

Gonzo’s Quest gokkast

Gonzo’s Quest is een online videoslotmachine met een eigen verhaal. Zodra je het spel gaat spelen komt er een intro filmpje die het verhaal van Gonzo laat zien. Gonzo is een Spaanse ontdekkingsreiziger die onderweg aankomt bij een eiland. Op dit eiland gaat hij opzoek naar goud. In de Gonzo’s Quest gokkast ben jij Gonzo en is het je doel zoveel mogelijk goud te vinden. Dit doe je door het videoslotmachine spel te spelen. Naast de videoslotmachine staat een 3d poppetje van Gonzo. Deze reageert op de manier waarop je speelt. Dit is natuurlijk een erg leuke toevoeging aan deze online videoslotmachine.

Inzetten op Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest is een andere manier van spelen bij een videoslotmachine dan je gewend bent. Er zijn geen rollen maar blokken. Je hebt officieel twintig lijnen waarop je kan spelen. Bij de Gonzo’s Quest gokkast zet je standaard geld in op alle twintig speellijnen. Je kan zelf bepalen hoeveel je inzet per lijn. Dit kan minimaal één munt zijn en maximaal vijf munten. Je bepaald zelf hoeveel geld een munt waard is. Je kan een munt waarde geven vanaf € 0,01 tot maximaal € 0,50. Je minimale inzet per ronde is hierdoor € 0,20 en de maximale inzet is € 10.

Geen rollen maar blokken

Zodra je klikt op draaien dan vallen de stenen naar beneden. Als vervolgens drie stenen een lijn vormen dan win je geld. Het aparte van de Gonzo’s Quest gokkast is dat de lijn direct verdwijnt. Het resultaat hiervan is dat er weer een paar stenen hierdoor naar beneden vallen. Het kan hierdoor gebeuren dat er weer een extra lijn ontstaat door de nieuwe gevallen stenen. Waardoor je in één ronde meerdere keren kan winnen met dezelfde inzet. Dit maakt Gonzo’s Quest tot een hele bijzondere videoslotmachine. Af en toe komt Gonzo zelf er ook nog eens mee bemoeien. Zo kan hij een leuk dansje maken als je een hoop geld verdient. Dit zorgt ervoor dat het spel interactief wordt op jouw acties.

Naast de stenen in de Gonzo’s Quest gokkast zie je verschillende nummers staan. Als je jouw muis op deze nummers houdt kan je precies zien op welke lijnen je wed bij Gonzo’s Quest. Bovenaan bij het spel zie je de Multiplier. De multiplier wordt actief zodra je jouw eerste rij stenen weggespeeld hebt. De multiplier verdubbeld de winst die je haalt per rij. Als je stenen hebt weggespeeld door een winnende combinatie dan komen er nieuwe stenen. Deze nieuwe stenen vallen onder de X2 multiplier. Dit betekend dat als je nog een keer een winnende combinatie haalt je prijzengeld verdubbeld wordt. Dit kan oplopen tot maar liefst x5. Dit kan betekenen dat je winst van 10 munten in een keer 50 munten waard is.

Speciale Stenen voor Free Falls

Er zijn verschillende speciale stenen waarmee je extra punten of andere dingen kan behalen. Zo is er de Free Fall steen, dit is een goudkleurige steen. Als je drie Free Fall stenen op een rijtje hebt dan ontvang je tien free fall’s. Dit betekend dat de stenen op één inzet tien keer vallen. Hierdoor kan je extra winst behalen op maar één inzet. Je hebt ook de Wild steen dit is een grijze steen met een vraagteken. Als je twee stenen met hetzelfde symbool hebt, en er staat een wild steen naast dan wordt deze lijn gerekend als een winnende lijn. De wild steen kan dus eigenlijk gezien worden als een joker voor deze videoslotmachine.

Puntentelling Gonzo’s Quest

Er zijn in totaal zeven verschillende soorten stenen die Gonzo's Quest Scattermunten opleveren in Gonzo’s Quest. Je ontvangt munten vanaf minimaal drie dezelfde stenen op één wedlijn. Je kan maximaal vijf dezelfde stenen naast elkaar krijgen in Gonzo’s Quest. Vijf dezelfde stenen levert natuurlijk de maximale winst op. De hoogte van de aantal munten die je kan verdienen is afhankelijk, van het steensoort die je naast elkaar krijgt. Het laagste aantal munten met drie stenen die je kan halen is drie munten. Het maximale aantal munten in een normale situatie is 2500 munten. Met normale omstandigheden bedoel ik dat je geen Multiplier gebruikt hebt. Als je de multiplier namelijk hebt en je haalt de hoogste combinatie dan ontvang je namelijk maar liefst 12500 munten. Bij een inzet van € 0,50 levert je dat maar liefst € 6250 op en dat met misschien een inzet van € 10!
Gonzo’s Quest is een nieuwe manier van videoslotmachine spelen. Dit maakt het spel extra uitdagend en leuk omdat het anders is dan je al gewend bent. Als je eerst het spel nog eens lekker wil uitproberen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt de gratis versie op de meeste online casino’s spelen. Je ontvangt bij de gratis versie van Gonzo’s Quest namelijk € 5.000 waarmee je Gonzo’s Quest zo vaak kan uitproberen als je wilt. Zodra je er echt klaar voor bent dan kan je eenvoudig een account aanmaken en geld storten. Je zal direct merken dat de Gonzo’s Quest gokkast je helemaal zal inpakken!