Skip to main content

Gokken online op Video Poker

Als je de Hollywood films bekijkt op TV en je ziet een Amerikaans casino voorbijkomen dan zie je vaak hele hordes mensen spelen op gokautomaten. Veel van die gokautomaten zijn videopoker automaten. Gokken online op videopoker automaten bied je de mogelijkheid om een leuke vorm van poker te spelen, maar dan tegen de computer en niet tegen andere tegenstanders.

Video poker is een vorm van het populaire poker spel, meestal wordt 5 card draw poker gespeeld en is het de bedoeling dat je een bepaalde minimum handwaarde maakt, bijvoorbeeld een paartje met minimaal boeren. Op die manier kan je de inzet verdubbelen. Maak je wellicht een fullhouse, dan zal de uitbetaling nog hoger liggen. De jackpot hit je bij de Royal Flush, deze betaalt het maximum uit tot 4000 munten.

Er zijn verschillende soorten video poker automaten, de meest bekende video poker automaten zullen wij hier beschrijven en deze kan je desgewenst direct online spelen. De meest populaire video poker kasten zijn de uitermate populaire Jacks or Better waarbij je een hand combinatie moet scoren van minimaal 2 boeren. De andere populaire variant is de Deuces Wild waarbij de 2 als een soort joker wordt ingezet. Deze videopoker kasten kan je met geld spelen of gewoon gratis, lekker om te oefenen.

Gokken online op de Jacks or Better videopoker kast

Een simpele maar erg leuke variant, de Jack or Better welke je speelt met een inzet van 1 tot 5 munten en waarbij je bij inzet van 5 muntjes tot 4000 munten wint als je de Royal Flush maakt op de Jacks or Better. Bij een paar hoger dan boeren krijg je 1 keer de inzet, bij 2 paar zelfs 2 keer de inzet. Bij een set / 3 gelijke krijg je 3 keer de inzet, bij een straat krijg je 5 keer de inzet. Mocht je een winnende hand hebben, dan krijg je ook nog de mogelijkheid om te verdubbelen door te gokken op GAMBLE, dit is een dubbel of niets gokje, waardoor je de winst extra kunt boosten. Bij het uitdelen van de hand kan je kiezen of je bepaalde gedeelde kaarten wilt vasthouden waarna je nog eenmaal de kaarten kunt trekken bij de Jacks or Better videopoker kast.

Gokken online op de Deuces Wild videopoker kast

Deuces Wild online pokerDeuces Wild videopoker hanteert de gewone pokerregels echter werkt deze videopoker variant toch een beetje afwijkend van traditioneel poker. Bij Deuces Wild videopoker kan je de 2 als joker inzetten, als je de 2 hebt dan kan je deze gebruiken om bijvoorbeeld je straat of full house compleet te maken. Daarnaast biedt Deuces Wild videopoker een aantal speciale kaarten welke je kunt maken en extra prijzen mee kunt winnen.

  • 5 of a Kind. Alle vijf kaarten bestaan uit dezelfde kaarten, waarbij een aantal uit 2en mag bestaan, betaalt 15 keer de inzet.
  • Royal Straight Flush. De Royal Straight Flush welke bestaat uit 2en, betaalt 20 keer de inzet.
  • Natural Royal Flush. De gemaakte Royal Straight Flush maar er zijn geen 2en gebruikt, deze combinatie betaalt 250 keer de inzet.
  • 4 tweeën. Vier kaarten met de 2en, betaalt 200 keer de inzet.

Gokken online op de All American videopoker kast

Ook deze geweldenaar betaalt tot 4000 muntjes uit bij de maximale inzet als je de Royal Flush maakt. Om maximaal te winnen dien je maximaal in te zetten, zo niet dan zijn je winstkansen ook kleiner want bij de Royal Flush krijg je een extra premie uitbetaalt. De All American videopoker machine is een simpele videopoker kast waarop je standaard 5 card draw speelt en je gewoon een hand moet maken, gelijk poker. Mooi in zijn eenvoud, speel gelijk op de All American videopoker kast.

Gokken online op de Joker Wild videopoker kast

Ga op wild jagen bij de Joker Wild videopoker en jaag op de maximale pot, van 4000 munten. De wilde kaart is deze keer de joker welke je gebruikt om je winnende combinatie te maken bij de Joker Wild videopoker. De joker zet je in om de hoogst mogelijke combinatie te maken dus de joker is altijd je beste kaart. Het Joker Wild videopoker spel wordt gespeeld met de 52 reguliere kaarten plus een joker. Ook hierbij kan je dezelfde speciale hand combinaties maken zoals ook vernoemd bij de Deuces Wild, dus de 5 of a kind, Royal Straight Flush, Natural Straight Flush en 4 tweeën.

Videopoker bonus

Als je graag videopoker speelt dan kan je nu gokken online op videopoker kasten. Ga spelen met geld en je krijgt een mooie bonus als je jezelf direct registreert via deze website. De bonus is maar liefst 100% over je eerste storting en je krijgt dit geld gelijk tot je beschikking om te gokken online op videopoker . De video poker bonus van 100% kan je winnen als je deze minimaal 15 keer inzet.