Skip to main content

Gokken online op paardenrennen

Golden Derby is het gokken op paardenrennen maar dan online. Het grote voordeel van het online gokken op paardenrennen is dat je altijd kan spelen. Je hoeft niet te wachten tot er eindelijk weer eens een wedstrijd is. Je kan het ook nog eens op ieder moment van de dag spelen zelfs midden in de nacht. Wanneer jij zin hebt om te spelen kan je gokken op paardenrennen. Golden Derby is zo realistisch mogelijk nagemaakt. Zo kan je voordat de zogenaamde website begint de paardennamen zien en de jockeys die op de paarden zitten. Daarbij staat er ook hoeveel kans er is dat dit paard wint. Hoe hoger de kans hoe minder deze natuurlijk uitbetaald. Dit is het gokje dat je neemt bij gokken op paardenrennen.

Inzetten en het spel

Bij het tabblad inzetten kan je geld gaan inzetten op de verschillende paarden. Achter ieder paard staan de winnoteringen van een paard. Als je op de i achter deze noteringen klikt dan kan je precies zien wat de prestaties van het paard en de jockey waren in de afgelopen vijf wedstrijden. Dit is aangegeven in een mooie grafiek, waaruit je precies kan opmaken of een paard al op zijn hoogtepunt is geweest of dat hij sterker aan het worden is. Vervolgens klik je weer terug op het tabblad inzetten als je een keuze voor een paard gemaakt hebt.

Je kan bij gokken op paardenrennen kiezen om geld in te zetten op win, place of show. De keuze hiervoor is eenvoudig want het eerste vakje staat voor win, het tweede vakje voor show en het laatste vakje voor show. Win betekend dat het paard eerste wordt, place betekend dat het paard eerste of tweede wordt en place dan wordt een paard eerste, tweede of derde. Als je met je muis over de vakjes gehad zie je erachter precies staan hoeveel geld je wint bij het juiste antwoord. Vervolgens klik je op de vakjes als je het definitief wilt inzetten. Vervolgens moet je nog bepalen hoeveel geld je per paard inzet. Je klikt op het paard waar je geld in wilt zetten en aan de rechterkant kan je kiezen uit de bedragen die je wilt inzetten. Dit kan al vanaf € 0,50 tot maximaal € 10. Vervolgens staat er ook in beeld hoeveel geld je wint met de € 0,50 inzet. Onderaan kan je ook nog op Exacta Quinella klikken. Hier kan je wedden als je zeker weet welk paar eerst en welk paard tweede wordt. Dit is nog extra naast de eerste inzet en een vrije keuze het is niet verplicht om hierop in te zetten.

paarden rennen gokken

Paardenrace starten

Als je helemaal klaar bent met inzetten dan klik je op inzet toevoegen. Als je bovenaan op wedcoupon klikt dan zie je wat je hebt ingezet. Je kan vervolgens ook nog je inzet verwijderen door op het kruisje achter het paard te klikken. Als je er dan toch helemaal klaar voor bent dan klik je op race starten. Zodra je de race start begint er een prachtige 3d simulatie. Hierdoor lijkt het net echt of je naar een paarden race zit te kijken. Boven de paarden zie je een nummer staan en onderaan zie je staan op welke paarden jij gewed had. Het leuke is dat onderaan ook wordt bijgehouden hoeveel winst je op dit moment maakt met de huidige stand. Dit verandert steeds omdat de paarden vaak weer van plek wisselen. Zodra de paarden over de finish gaan krijg je een foto finish te zien die je later nog kan terug kijken. Zo weet je zeker dat er eerlijk gespeeld is. Je krijgt ook te zien hoeveel geld je gewonnen hebt per paard en wat je inzet was. Zo zie je precies hoeveel winst je hebt gemaakt tijdens het gokken op paardenrennen.

Jackpot

Golden Derby wordt ook gespeeld met een zogenoemde jackpot. Het bedrag van de jackpot staat altijd rechts bovenaan. Aan het begin van de race krijg je acht nummers toebedeeld. Dit zijn de nummers van de race paarden. Als de race paarden alle acht in die volgorde binnen komen als de nummers aangeven dan win je de jackpot. Als zes paarden op die volgorde binnenkomen dan win je 10% van het jackpot bedrag. Hoe meer geld je hebt ingezet bij het begin van het paardenrennen, hoe groter de kans is dat je één jackpot wint. De winnaar van de jackpot wordt namelijk altijd bepaald op basis van de inzet. De nummers die goed zijn van de jackpot worden geel ingekleurd aan de linkerkant zo kan je precies bijhouden hoeveel kans je maakt.

Golden Derby is een uitstekende vervanger voor gokken op online paardenrennen. Je kan het spel namelijk op ieder moment van de dag spelen en door de 3d animatie heb je het idee dat je naar een echte paardenrennen wedstrijd zit te kijken. Hierdoor voel je dezelfde spanning en sensatie als bij het originele spel. Golden Derby is daardoor zeker weten een aanrader.