Skip to main content

Ghost Pirates gokkast

De  Ghost Pirates is een videoslotmachine waarbij je op een hele unieke manier geld kan inzetten. Er zijn namelijk in totaal 243 manieren om wedlijnen te maken en waarop je geld kan inzetten. Dit is een stuk hoger dan dat je normaal gesproken gewend bent. Hierdoor kan je wel iedere situatie die mogelijk is indekken. Maar je kan er uiteraard ook voor kiezen om op minimaal drie lijnen in te zetten. De Ghost Pirates gokkast is een klein beetje in de stijl van The Pirates of the Carribean alleen vanwege de rechten heeft het een andere naam gekregen. Het speelt zich namelijk ook af op een schip met enorme tentakels.

Inzetmogelijkheden

Ghost Pirates MapJe kan zelf kiezen op hoeveel lijnen je bij de Ghost Pirates gokkast wilt inzetten. Je hebt hierbij vijf verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen uit 3, 9, 27, 81 en maximaal 243. Je bepaald zelf hoeveel munten je zet per lijn. Je kan helaas niet een verschillend bedrag inzetten per lijn. Elk lijn krijgt hetzelfde bedrag als je hebt ingesteld. Je hebt de mogelijkheid om minimaal één munt en maximaal vijf munten in te zetten per lijn. Je doet dit door een inzetniveau te bepalen. Je klikt op het inzetniveau die jij wilt en dit wordt meteen ingesteld. Onderin zie je precies het bedrag dat je per ronde kwijt bent bij de door jou gekozen inzetniveau en winstmanieren. De winstmanieren balk staat voor de wedlijnen.

Je kan ook zelf bepalen hoeveel een speelmunt waard is. Onderin staat het balkje muntwaarde dit bedrag begint vanaf € 0,01. Er zijn verschillende bedragen die je kan instellen. De bedragen waaruit je kan kiezen zijn € 0,01, € 0,02, € 0,05, € 0,10, € 0,20 en maximaal € 0,50. De waarde die je inlegt krijg je ook terug. Je winst wordt namelijk uitbetaald in munten.

Winstlijnen

Ghost Pirates is de enige videoslotmachine waarbij je zelfs in kan zetten op 243 winstlijnen. Hoeveel munten je inzet per winstlijn is een beetje van te voren vastgesteld, en afhankelijk van op hoeveel winstlijnen je inzet. Als je speelt voor drie winstlijnen dan kan je al mee spelen met 1 munt. Je speelt bij drie winstlijnen maar eigenlijk met 1 rol. Als je op 9 winstlijnen inzet dan zet je minimaal drie munten in. Je speelt bij 9 winstlijnen met twee rollen. Als je op 27 winstlijnen inzet dan speel je met minimaal 8 munten. Je speelt bij 27 winstlijnen met drie rollen. Als je inzet op 81 winstlijnen dan moet je minimaal 15 munten inzetten. Je speelt bij 81 winstlijnen met 4 rollen. De hoogste inzet die je kan plaatsen is 243 winstlijnen. Hierbij zet je minimaal 25 munten in en speel je met vijf rollen.

Verschillende symbolen

In Ghost Pirates zitten verschillende symbolen die samen een winnende combinatie maken. Daarnaast zijn er ook speciale symbolen, deze symbolen zorgen ervoor dat je een extra winst behaald of een winst mogelijk maakt.

Zo is er de zogenoemde scatter symbool, het scatter symbool bij de Ghost Pirates gokkast is een schatkistje waaronder scatter staat. Als je gebruik maakt van de 3,9,27 of 81 winstlijnen inzet dan win je bij drie scatter symbolen op een winstlijn maar liefst tien gratis spins. Hoe meer scatter symbolen je op een rijtje hebt hoe meer gratis spins je kan verdienen. Dit kan oplopen tot wel twintig gratis spins. Als je speelt met 243 winstlijnen dan krijg je nog een bonus op je gratis spins. Bij drie scatter symbolen ontvang je al vijftien gratis spins, en je kan maximaal vijfentwintig gratis spins behalen bij de 243 winstlijnen.

Er zijn ook zogenoemde Wild symbolen. Dit is een doodshoofd waaronder met grote letters Wild geschreven staat. Als je op een winstlijn twee dezelfde symbolen hebt, dan mis je officieel één symbool voor de winst. Als je daarnaast een Wild symbool hebt staan, dan haal je toch nog een score van drie dezelfde symbolen.

Ghost Pirates Logo

Jackpot

Ghost Pirates heeft geen jackpot en daarom hebben ze speciale bonus symbolen gemaakt. De symbolen bestaan uit One eyed eu, Polly de papagaai, Mad Mony en Peggy Rotten. Als je met deze symbolen een winstlijn maakt dan ontvang je extra veel munten. Je kan bijvoorbeeld een winstlijn maken met drie Peggy Rotten vakjes naast elkaar. Je ontvangt in dat geval maar liefst 100 munten. In totaal kan het oplopen tot 1500 munten.

De Ghost Pirates gokkast geeft je het gevoel dat je de wereld van de Ghost Pirates betreden hebt. De toevoeging van maar liefst 243 winstlijnen geeft Ghost Pirates ook nog eens een speciaal tintje. Dit geeft je de mogelijkheid om bijna altijd kans op de buit te maken. Je zal al snel merken dat Ghost Pirates een verslavende factor heeft. Als je het nog niet zo snel geloofd dan kan je het eerst via de gratis versie spelen. Maar zodra je er klaar voor bent kan je de uitdaging aan gaan voor het echte geld!