Skip to main content

Devils Delight gokkast

Devils Delight is een videoslotmachine met een duivels tintje. Zo is het hele spel in rode kleuren en zijn er verschillende duivelse symbolen. Zo vind je een mannelijke en vrouwelijke duivel maar ook magere Hein. Daarnaast zijn er grafstenen met letters en een duivelshart en verschillende symbolen die in teken staan met de duivel. Devils Delight is een videoslotmachine met vijf rollen en in totaal twintig winlijnen. In totaal kan de hoofdprijs in de Devils Delight gokkast oplopen tot maar liefst € 100.000.

Inzetmogelijkheden en Munten

Devils Delight is een van de weinige online videoslotmachines waarbij je in totaal tien inzetniveaus hebt. Het inzetniveau staat voor het aantal munten dat je inzet per winstlijn. Bij niveau één zet je per winstlijn één munt in. Maar bij niveau 10 zet je maar liefst tien munten in per winstlijn.

Devil’s Delight gokkast heeft ook de button munt waarde. Hier bepaal jij zelf hoeveel de munt waard is die je inzet. De muntwaarde begint al vanaf € 0,01 waardoor je voor een klein bedrag al geld kan inzetten. Vervolgens loopt dit in de volgende volgorde op € 0,02, € 0,05, € 0,10, € 0,20, € 0,50. De € 0,50 is de maximale inzet per munt. Hierdoor kan je bij de Devils Delight gokkast met € 0,01 maximaal € 2 per ronde inzetten en bij € 0,50 maximaal € 100 per ronde inzetten. Uiteraard maak je met € 100 per ronde het meeste kans op de hoofdprijs van € 100.000.

Devils Delight Logo

Winstlijnen beperkt tot 20

In totaal zijn er op de Devil’s Delight gokkast twintig winstlijnen. Aan de zijkant van de gokkast van Devil’s Delight vind je allemaal nummers. Dit zijn alle winstlijnen in het spel. Als je met je muis over de nummers heen gaat dan zie je precies hoe elke winstlijn loopt. Aan de hand hiervan kan je bepalen hoeveel winstlijnen jij denkt nodig te hebben om te kunnen winnen. Uiteraard kan je natuurlijk ook gewoon op alle twintig wedden zo weet je dat je altijd kans hebt om te winnen. Natuurlijk moeten dan nog wel de juiste combinaties vallen.

Speciale Symbolen

De Devil’s Delight gokkast heeft naast de standaard duivelse symbolen Devils delight symbolook speciale symbolen. Deze speciale duivelse symbolen leveren je weer extra geld of spelplezier op. Zo heb je een wild symbool dit is de duivel netjes in pak. Een wild symbool is een soort joker onder de online gokkasten. Ze vervangen de missende symbolen op je rol. Als je bijvoorbeeld maar twee dezelfde symbolen hebt en je mist net een derde voor de winst, maar je hebt wel een Wild symbool dan win je als nog. De wild symbool staat dan voor het symbool dat je net mist. Maar een wild symbool kan er ook voor zorgen dat je winnende lijn nog meer geld waard wordt. Door bijvoorbeeld het 4e of 5e zelfde symbool op een winstlijn te zijn. Waardoor je winst aanzienlijk hoger wordt.

Scatter symbolen

Je hebt ook het Scatter symbool, dit is een pentagram op een steen. Als je het voor elkaar krijgt om drie scatter symbolen op een winstlijn te krijgen dan ontvang je gratis spins! De gratis spins zorgen ervoor dat je gratis een aantal keren mag draaien. De winst die je uit deze gratis draaien haalt wordt altijd drie keer vermenigvuldigt, zodat zelfs het kleinste bedrag een hoop geld oplevert. Als je drie scatter symbolen of meer hebt dan komt automatisch in beeld te staan dat je free spins krijgt. Je ziet ook het aantal free spins in beeld staan. Zodra je op free spins klikt begint Devil’s Delight te draaien. Vervolgens telt hij de free spins af totdat ze allemaal op zijn. Zodra ze op zijn wordt de winst uitgeteld en vermenigvuldigt.

Bonusspel met Zielen

De Devil’s Delight gokkast zou natuurlijk niet compleet zijn zonder bonus spel. Het bonus symbool ziet er uit als magere hein. Als je het voor elkaar krijgt dat het bonus symbool tevoorschijn komt op rol 3, rol 4 en rol 5 dan krijg je het bonus spel. Ze moeten natuurlijk wel alle drie naast elkaar of op één winstlijn zitten. Je ontvangt per draai maar één bonusspel. Bij het bonusspel krijg je vijf zondes te zien. Deze zondes moet je toekennen aan de personages. Als de juiste zonde wordt toegekend aan een personage dan sterft het personage. Deze zielen worden toegekend aan de soul-o-meter en je ontvangt bonus munten. Je zielen worden tot in totaal 48 uur voor je bewaard. Het is de bedoeling dat je binnen 48 uur in totaal 15 zielen verzameld. Na het leveren van 15 zielen ontstaat het spel Sin Spins. Dit zijn 10 gratis draaien waarmee je extra munten kan verdienen.

Devil’s Delight is een uitdagende online gokkast. Vooral het bonus spel waarbij je zielen moet verzamelen is een leuke toevoeging. Heb je daarom zin om zelf eens de duivel te spelen? Dan is de Devil’s Delight gokkast een leuke gokkast die je gewoon een keer moet uitproberen.