Skip to main content

All American videopoker

All American is een online video pokerspel waarbij je in plaats van normale online poker speelt tegen de computer. All American wordt gespeeld via de normale online poker regels met een paar uitzonderingen hier en daar gelaten. Je speelt All American op een soort van gokkast in plaats van aan een online pokertafel.

Inzetmogelijkheden

All American kan doormiddel van de machine helemaal ingesteld worden op het niveau waarop jij wilt inzetten. All American wordt gespeeld met muntjes die je per ronde in kan zetten. Je bepaald zelf hoeveel muntjes je per ronde inzet en wat de waarde van de muntjes is. Aan de linkerkant van het scherm zie je dat er in totaal vijf inzetniveaus zijn. Ieder niveau staat voor één muntje. Als je op niveau één speelt dan zet je per ronde één muntje in. Als je op niveau twee speelt dan zet je per ronde twee muntjes in. Dit gaat door tot maximaal niveau vijf waarbij je vijf muntjes inzet per ronde. Het aantal muntjes dat je inzet betekend niet alleen hoeveel geld je per ronde inzet maar ook hoe vaak je winst verdubbeld wordt. Zo wordt je winst als je op niveau vijf speelt wel vijf keer verdubbeld.

Muntwaarde

Bij All American bepaal je ook hoeveel een munt waard is. Dit kan je doen aan de rechterkant van het scherm. De minimale muntwaarde die je kan kiezen bij All American is € 0,10. Hierdoor kan je maximale winst als je op niveau vijf speelt oplopen tot € 400. Dit is natuurlijk een leuk bedrag om te winnen. Je kan doormiddel van de pijltjes toetsen naast de muntwaarde selecteren hoeveel en munt waard is. De waardes die je kan kiezen bij All American zijn € 0,10, € 0,20, € 0,50, € 1,00, € 2,00, € 5,00 en maximaal € 10,00 per ronde. Als je dus speelt met de maximale inzet en € 10,00 per ronde dan maak je kans op de hoofdprijs van maarliefst € 40.000.

Inzetten

Hoeveel geld je inzet kan je dus bij All American helemaal zelf bepalen. Bovenaan het spel kan je dan ook zien hoeveel winst je maakt per inzetniveau. Zo kan je zelf bepalen hoeveel jij het waard vindt om in te zetten. Natuurlijk kan je jouw inzet iedere ronde veranderen waardoor je altijd op het niveau kan spelen wat voor jou mogelijk is.

All American Video Poker

Het Spel

All American speel je door een winnende kaarten combinatie in één speelhand te krijgen. Zodra je hebt besloten wat voor inzet je wilt plaatsen dan kan je gaan beginnen met spelen. Als je gewoon volledig de maximale inzet wilt spelen en niet wilt lopen rommelen met knopjes dan klik je op max. inzet en kan je gaan beginnen met spelen. Als je er helemaal klaar voor bent dan klik je op de knop delen. De kaarten worden vervolgens door de computer automatisch voor je op een rijtje gezet. Als je bijna een winnende combinatie hebt na één keer delen dan zet de computer deze kaarten vast. Als dit niet zo is dan moet je zelf gaan gokken of jij denkt in de volgende ronde een winnende combinatie te maken. Je selecteert de kaarten door onder de kaarten op hold te drukken. Vervolgens druk je weer opnieuw op trekken voor de laatste ronde. In beeld komt vervolgens te staan of je nu een winnende combinatie hebt en staat er ook in beeld wat voor combinatie. Je hebt nadat je een winnende combinatie hebt twee keuzes. Je kan klikken op innen door het geld binnen te halen. Maar je kan er ook voor kiezen om op de knop gamble te klikken. Via de knop gamble kan je ervoor zorgen dat je winst wordt verdubbeld.

Gamble spel

Bij het gamble spel heb je de keuze om twee verschillende games te spelen om je winst te verdubbelen. Zo kan je het spel raad de kleur spelen of raad het kaart soort. Bij raad de kleur heb je 50% kans om te winnen omdat je twee keuzes hebt. Bij raad het soort heb je 25% kans om één van de vier kaartsoorten te raden. Het gamble spel betaald meer uit bij raad het soort dan bij raad de kleur. Dit is natuurlijk de gok die je neemt. Als je het goed raad dan betaald het spel uit en kan je zelfs nog een keer de gok raden. Als je het fout raad dan ben je alles kwijt. De gamble knop is hierdoor natuurlijk de gok die je maakt.

All American is een uitdagend videopoker spel waarbij je hoge prijzen kan winnen. Naast de conventionele poker handen is er ook nog een extra hand toegevoegd. Namelijk de boeren of hoger hand deze hand bestaat uit een paar boeren of hoger. Alle handen en mogelijkheden zijn te vinden tijdens het spelen van All American videopoker. Iedere speler kan de uitdaging aan gaan of je nu een beginner bent of een gevorderden.